ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

За първи път в историята си Левски ще излезе със състав от петима бразилци в мач от родното първенство. Това ще се случи в днешното домакинство срещу Черно море в среща от 14 кръг на efbet Лига.

Присъствието на петимата футболисти от Бразилия стана възможно, след като Уелтън, Цунами и Роналдо получиха български паспорти. До момента Рикардиньо и най-вече Дарлан оставаха извън групата, тъй като в родния шампионат съществува ограничение от максимум петима граждани на държави извън ЕС да присъстват сред титулярите или резервите. Защитникът Хосе Кордоба е непоклатим в стартовия състав на Николай Костов.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Сега треньорът може да използва всички бразилци и най-вече Дарлан, който е сред най-креативните футболисти на „сините“. Той ще играе на мястото на Асими Фадига, който беше изненадата на Костов в дербито срещу ЦСКА (1:1) преди паузата. Интересното е дали Дарлан ще играе редом до Джавад ел Джемили или мароканецът с испански паспорт ще остане резерва.

Левски игра с петима бразилци в мачовете от квалификационните кръгове на Лигата на конференциите, но там не действа ограничението за петима играчи извън ЕС, каквото има в efbet Лига.

БЛИЦ първи писа, че на вратата на Левски за мача срещу Черно море ще се завърне Николай Михайлов, а Пламен Андреев ще получи почивка след грешките, които допусна срещу ЦСКА и в младежкия национален отбор. За момента се отлага завръщането на Патрик-Габриел Галчев, тъй като Жереми Петрис отново поднови тренировки, след като пропусна едно занимание през седмицата.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!