ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Левски е набелязал собствения си юноша Димитър Шейтанов за засилване на конкуренцията на вратарския пост. В момента 24-годишният бивш юношески национал играе за втородивизионния Септември.

Шейтанов ще бъде част от офанзивата, която на „Герена“ планират по връщане на собствени юноши. Той е гласен за алтернатива и основен конкурент на Пламен Андреев, тъй като бъдещето на Николай Михайлов като футболист на „сините“ е неясно.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Интерес към Димитър Шейтанов не липсва. През миналата зима той беше желан от ЦСКА, но до трансфер не се стигна. Сега той е привлякъл вниманието на редица български елитни клубове, тъй като се очакват доста вратарски рокади след края на есенния дял в шампионата.

Бившият юношески национал на България беше част от школата на Левски в периода 2014-19 г., но след това опита да пробие зад граница. Първо беше под наем в академията на английския Лийдс, а после игра за португалския Авеш. През 2020 г. се завърна в България, където първо носи екипа на Пирин, а от началото на 2022 г. е част от Септември. Има договор със столичния тим до лятото на 2024 г.

Припомняме, че бащата на Димитър - Георги Шейтанов, е бивш футболист на Левски. Той носи екипа на "сините" в периода 1997-2002 г. и става трикратен шампион на страната и трикратен носител на купата на България.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!