“Левски” гледа сериозно към Бургас за зимната си селекция. “Сините” ще опитат да се възползват от края на финансовия рай в Черноморец и да привлекат три от звездите на тима. БЛИЦ бе първата медия, която ви съобщи за освобождаването на треньора Красимир Балъков, както и за свиването на бюджета.

Първата цел на “Левски” е защитникът Орлин Старокин. Собственикът Тодор Батков вече е започнал преговори с Митко Събев за правата на юношата на ЦСКА, пише "Меридиан мач". Освен това на “Герена” изпитват сериозна нужда от ляв бранител, тъй като почти сигурно Веселин Минев ще бъде продаден в чужбина през зимата.

Шефовете на “Левски” търсят и решение на вратарския пост, който донесе най-много главоболия през есента. “Сините” се прицелили към Паскал Борел. В момента на “Герена” Георги Петков е зачеркнат от отбора, а Божидар Митрев и Кирил Акалски не оправдаха гласуваното доверие въпреки епизодичните си добри прояви. Тодор Батков заяви, че иска младият Пламен Илиев от Видима-Раковски, но на този етап трансфер почти сигурно няма да има.

Младежкият национал Георги Терзиев също е попаднал в полезрението на “сините”, след като тимът няма алтернатива в центъра на защитата. Ясен Петров бе принуден да използва Сержиньо Грийн като бранител заради слабата форма на Иво Иванов./БЛИЦ