Левски е замразил селекцията за следващия сезон, въпреки че са набелязани 6-7 футболисти. На „Герена“ изчакват назначаването на наследника на Николай Костов на треньорския пост, за да продължат трансферната си офанзива.

Почти сигурно начело на „сините“ ще застане Станислав Генчев. Очаква се назначението на новия треньор да стане до края на тази седмица. Именно наследникът на Костов ще има последната дума по селекцията.

Сред набелязаните футболисти има още двама бразилци, след като Левски вече представи защитника Майкон. Неговият трансфер беше по настояване на Николай Костов, когато се очакваше, че 60-годишният специалист ще продължи договора си със „сините“.

Както е известно, в началото на април мажоритарният акционер Наско Сираков обяви, че през настоящия месец в клуба ще пристигнат поне петима нови. Краят на май наближава, а до момента има само едно попълнение.

На „Герена“ могат да си позволят да вземат играчи, които нямат паспорти на граждани на Европейския съюз, тъй като се очаква през лятото да бъдат продадени Хосе Кордоба и Рикардиньо.