Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Защитникът на “Левски” Сюлейман Диамутен се чувства изигран от шефовете на “сините”, пише “Меридиан Мач”. Бранителят беше привлечен през зимната пауза със статут на твърд титуляр, който е минал през Серия “А”. Малиецът с италиански паспорт игра в почти всички мачове през пролетта, но беше видимо, че не е във форма.
 
Това накара шефовете на клуба да го вкарат в трансферната листа. Една от основните причини за това е огромната заплата на защитника, който има договор до края на сезона. В четвъртък “Левски” замина на лагер в Австрия, а малиецът беше оставен в България.
 
“Въобще не знам какво предстои. Бъдещето ми е много неясно. Нищо не знам. Шефовете на “Левски” не ми казват нищо. Изолиран съм, но ми е забранено да давам интервюта пред медиите. Заради това казвам само няколко думи. Сега тренирам с юношите и чакам отборът да се върне в България. Тогава ще се изяснят някои неща”, признава малиецът.
 
За момента няма нито една оферта за Сюлейман Диамутен и е възможно той да остане на “Герена” до края на договора си. Защитникът отказва да разтрогне контракта си по взаимно съгласие, тъй като настоява за солидна неустойка.