Легендата на Левски Емил Спасов гостува в "Домът на футбола" по Диема Спорт. Славният халф на "сините" отличи работата на Любослав Пенев в ЦСКА, който елиминира Лудогорец от Купата на България и ще играе на финал срещу Арда. Спасов за пореден път изрази учудването си, че крилото Насиру Мохамед е в Левски. 

"Не ме изненада, че ЦСКА се класира на финала. Намират се в подем. Радвам се за Любо Пенев, защото е изключителен професионалист и го поздравявам. Много добре го познавам. Дойде си на мястото“, коментира Емо Спасов.

„За мен Пенев промени духа. Такъв липсва в моя любим Левски. Трябва да има такива хора, които да внесат живец, увереност и сила в такива клубове. Не вярвам, че за тези дни, откогато е в ЦСКА е променил нещо в тези футболисти. Просто им е вдъхнал дух“, добави легендата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Мисля, че представянето на Лудогорец до голяма степен зависи от треньора. Откакто Дамбраускас пое клуба правят доста слаби мачове. В редица двубои спечелиха с по 1:0. Дойде този мач и се видя, че не са никак страшни и ЦСКА ги победиха. В никакъв случай не трябва да се подценява Арда. Направиха изключителен мач със Славия. Балансиран състав имат. Много добри защитници с отличен вратар. ЦСКА не трябва да се заблуждава, че лесно ще спечели финала. Не мисля, че някой ще подцени този мач. „Червените“ ще излязат пределно мобилизирани, защото от много време не са печелили трофея. Арда е един от най-добрите отбори в България“, каза Спасов. 

„Не бях виждал Левски да играе с толкова себераздаване (б.р. - коментира нулевото равенство с Черно море във Варна). Дано да не е бил фойерверк. Единствено липсва завършващият удар. Отборът има потенциал и дано успее да го развие. Това беше един от най-силните мачове на Левски от към желание, борбеност и стръв този сезон. За съжаление не винаги е така. Много от мачовете минават лежерно. Много точки се изгубиха и на „Герена“, което е плачевно. Дано тимът да успее да заиграе по-добре в завършващата фаза. Нищо чудно Живко Миланов да е предал на тима от своята борбеност. Като футболист беше готов да умре на терена. Не знам дали е така, но се надявам да пренесе нещо от неговото себераздаване, защото е левскар. В момента основният проблем в Левски е липсата на пари. Не е лесно в такъв клуб да няма пари. Не знам колко взимат сегашните чужденци. Трябва да се търсят приходи, защото парите от Робърта ще свършат“, продължи Спасов.

„Съгласен съм, че тази политика се води от дълги години назад. Когато работих в клуба имаше много пари, но не се постигна нищо. Въпрос на менажиране е. Не знам как толкова голям брой чужденци минаха през Левски. Чудя се какво прави още Мохамед на „Герена“. Ако бях треньор, нямаше да го пускам в съблекалнята. Не знам кой го бута. При положение, че има много добри момчета, юноши на Левски“, добави легендата на "сините".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството