Полузащитникът на ЦСКА Емил Гъргоров и капитанът на тима Валентин Илиев говориха пред клубния сайт за лагера в Ксанти и очакванията от мачовете през пролетта. Двамата обещаха на феновете раздаване и борба до псоледно за челните места.

"Трябва да се мине по този път. Подготовката е тежка. Галчев го знаем - ще ни помогне. За другите нови не мога да кажа. Ще трябва време, за да се адаптират. Беше въпрос на време да се сработим и да радваме феновете. Ще дадем всичко от себе си и ще се борим за челните места. Феновете могат да са доволни от представянето ни досега. Ще се опитаме да ги радваме с добри игри. Важното е как ще се подготвим за мачовете. През пролетта предстоят интересни двубои. Мога да кажа за нас, че ще се раздаваме до последно", сподели Гъргоров.

"Нормални условия. Терените са малко по-твърди, но да не влизаме в подробности. Доста тежка подготовка. Дано новите да вдигнат класата на отбора. Мисля, че им трябва време. Още от самото начало се създаде добър колектив. На такива места, когато сме сами и без външни хора, това си проличава", каза пък Валентин Илиев.

"Надявам се да направим добри игри и да постигнем добри резултати. Трябва да ги съчетаваме. Всеки мач ще търсим победата. Няма лесни или трудни мачове. Дали в началото или в края, трябва да играем с "Левски". Надявам се като цяло да се вдига нивото на българския футбол. Трябва да гледаме нашата игра. Респект и уважение към всички отбори, но ако ние играем по най-добрия начин, няма да имаме проблеми", допълни Илиев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА