Лидерът на феновете на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца, заедно с други водещи фигури от агитката на "червените", беше на среща с Гриша Ганчев. След нейния край лидерът на "червената" агитка говори пред медиите.

"Не е коментирано обединение и не е възможно. Нашата идея е да се затрие отбора на числата, който за мен е тумор. И да се покани Цветомир Найденов като спонсор. Виждаме от изказванията му, че това е невъзможно. След това, което каза тази сутрин пред БЛИЦ, няма какво повече да говорим и коментираме", каза Велчев.

"Длъжни бяхме да отидем на тази среща. Не можем да се правим, че няма втори отбор ЦСКА. Хората гледат, пише се по европейските медии. Не ни е приятно това, което се случва. Не искаме отбор, който носи нашето име, нашата емблема... Ясно е, че това е тумор, който е създаден да ни боде очите", продължи лидерът на "червените" фенове.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Г-н Найденов смята, че има хора над себе си и му са се обадили рано сутринта. Вече всичко е загубено. Приключваме всякаква комуникация и ще се изправим срещу тях в първенството.

Говорихме, че по никакъв начин няма да се съгласим да мачовете да са на "Васил Левски". Ще играем домакинствата си на "Българска армия". Ще ги приемем 1948 на нашия стадион, както преди време Левски прие Левски (Кюстендил)", каза още той.

"Какво противопоставяне да има? Този отбор няма да има никакво различно значение от това на Царско село и Септември, един безсмислен отбор. Докато Цецо Найденов не реши, че не са му потребни вече. Всички знаем, че той е човекът, който ги държи в А група. 

Няма да е лошо господин Борисов да приеме и нас както прие феновете на Левски. Имаме нужда от помощ", завърши Иван Велчев.