С 29 футболисти започва подготовка лидерът в Западна "Б" група "Ботев" (Враца). Новите имена в отбора са Николай Николов, Илия Длагонски, Митко Ценовски и Дейвид Пенчев. Кои ще бъдат картотекирани, ще стане ясно седмица преди началото на първенството, каза за "Дарик" треньорът Сашо Ангелов. Той заяви, че само тези, които изкарат успешно пробите, ще останат.

Утре футболистите ще преминат медицински преглед, а за събота е предвидена сутрешна тренировка.

Със смяна в треньорския състав ще започне зимната си подготовка отборът, каза изпълнителният директор Пламен Николов - в "Ботев" (Враца) се връща Илия Вълов, който ще подготвя вратарите. Предишният помощник-треньор Венцислав Иванов ще отговаря за вратарите във всички възрастови групи.

Осем се предвидените контроли на тима - на 22 януари с Чавдар (Етрополе), след което ботевци заминават за лагер в Сандански. Там ще имат контроли с Калиакра (26.01), Пирин (Разлог) (2.02.), Миньор (Перник) (4.02.) и третата е по преценка на треньорите на място. След лагера от треньорския щаб са определили и контроли с Бдин (Видин) (9.02.), Видима-Раковски (12.02.) и Локомотив (София) на 19 февруари. /БЛИЦ