ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът в efbet Лига Черно море завърши при резултат 2:2 срещу вицешампиона и настоящ лидер в първенството на Украйна Днепър-1 във втората си контрола от лагера в Турция.

Спарингът пропуснаха Едгар Пашеко и Кристо Яначков, които са с травми, а Мазир Сула е болен.

Мишаел Алвес спря на гърди центриране от десния фланг и стреля от около границата на наказателното поле в 12-ата минута, но право в ръцете на вратаря на Днепър-1.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Украинците поведоха в резултата в 18-ата минута. Витиньо стреля в близкия ъгъл на вратата, а Християн Славков не се намеси по най-добрия начин и позволи кълбото да се оплете в мрежата зад него.

След половин час игра Васил Панайотов изравни със страхотен гол. Халфът засече с воле центриране на Виктор Попов и заби топката в мрежата на украинците за 1:1.

В 52-рата минута Исмаил Иса изведе „моряците“ напред в резултата. Нападателят получи топката по въздух в наказателното поле и от воле прониза стража на Днепър-1 за пълния обрат в мача.

Две минути след това украинците изравниха след прецизно изпълнение на пряк-свободен удар чрез Едуард Сарапий – 2:2.

Малко след като измина час игра от началото на мача Васил Панайотов опита да прехвърли стража на Днепър-1, който беше напуснал своята позиция, но топката премина над целта.

В оставащото време двата отбора потърсиха победно попадение, но такова не падна и в крайна сметка резултатът остана непроменен.
 

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024