Бившият вратар на "Ботев" Лилчо Арсов е заловил на стадион "Христо Ботев" фенове на градския съперник Локомотив (Пловдив), опитали да откраднат знамената на Трибуна Изток. Това информира фенсайтът на "канарчетата" bultras.com.

Цялото съобщение на привържениците на "Ботев":
Бившият вратар в "Ботев" Лилчо Арсов е спасил знамената на Трибуна Изток преди малко повече от час на клубния ни стадион. Група фенове на Локомотив са дошли с една кола зад Трибунa Изток и са проникнали в стаята, където бултрасите държат своите застави, знамена и фенски артикули. Групата, която наброявала петима фенове с качулки са били забелязани от вратаря, които водил тренировка на вратарите в клуба в близост до сградата. Той усетил ситуацията и веднага реагирал светкавично.

Лилчо хванал един от "клошарите" и го накарал да остави неохраняваната плячка, която носи. Един е успял да се измъкне и откраднал най-нагло знамето на "Centrum Crew" с тъмно син Фиат Браво с регистрационен номер PB 7575 ММ.

След проведени разговори заставата е върната. Благодарим на Лилчо Арсов за светкавичната намеса и проявеното отношение. Най-вероятно още днес трябваше да четем за поредния "героизъм" на черно белите хулигани във всякакви форуми за тази историческа победа над вратата в резервната ни съблекалня. Ако не беше Лилчо, щяхме да видим как знамената ни горят още в събота.