С една среща лишаване от домакинство и глоба от 1375 лева бе наказан Етър заради инцидент с фенове от Велико Търново на стадиона в град Левски. Това реши Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС в старата столица. Според докладите на длъжностните лица след двубоя е имало стълкновение между привърженици на „виолетовите“ и играч на домакините в района на стадиона. Великотърновци спечелиха двубоя с „Левски 2007“ с 3:1, като по време на срещата не е имало проблеми по трибуните.

Единственото прегрешение на агитката по време на мача е хвърлена факла на терена, заради което клубът е глобен 125 лева. Паричната санкция от 1250 лв и лишаването от домакинство са заради случилото се след двубоя около сградата на стадиона.

Така предстоящата среща, от 9-ия кръг на първенството на Северозападната „В“ група с Партизан (Червен бряг), която трябваше да се играе на стадион „Ивайло“ в неделя от 16 часа, ще бъде на неутрален терен. Най-вероятно това ще е в Севлиево, тъй като по нормативните документи на БФС мачът трябва да е на петдесет километра по посока на града на гостуващия отбор.