Мистериозен бразилски нападател е причината от Литекс да си тръгне Герасим Заков. Кариоката е част от състава на ловчанлии още от първия подготвителен лагер в Гърция, но “оранжевите” са пазили присъствието му в тайна.

Острието се казва Жуниор и дори е вкарал гол в една от контролите на гръцка земя. По настояване на треньора Христо Стоичков обаче преслужбата на Литекс запази присъствието му в тайна и добави попадението на сметката на другата бразилска перла в селекцията – Ванжер.

Присъствието на Жуниор в отбора е причината от Ловеч да си тръгне нападателят Герасим Заков. Самият той обясни пред БЛИЦ, че сам е поискал договорът му да бъде разтрогнат, тъй като шансовете му да играе са намалели значително.

В същото време стана ясно, че Христо Стоичков ще изпробва още един млад талант от академията на “оранжевите”. Това е роденият в Русе Реян Даскалов, който играе като вътрешен полузащитник или втори нападател. От състава, тренирал край Солун по рано този месец, отпадна централният защитник и юношески национал Пламен Гълъбов.