Младшата на Литекс в Елитната юношеска група до 17 г. привлече трима нови футболисти, родени през 1998 г., научи Viasport.bg. Това са Мартин Симеонов от Чавдар (Етрополе) и близнаците Милчо и Владимир Ганчеви. Братята са родени в Асеновград, минали са през школата на Берое.

Мартин Симеонов беше капитан на Чавдар и юношески национал в първите лагери през 2013-а на съответния национален тим, воден от Александър Георгиев.

Още неколцина играчи в момента карат пробен период в академията в Ловеч. Те са от възрастите 1999 и 2000. В Литекс вече са се разбрали с други попълнения, които очакват през лятото. Както ви информирахме в края на 2013-а, Никола Димитров си тръгна от U17 и облече екипа на Левски.

Всички отбори в школата на "оранжевите" вече тренират. Не се предвиждат лагери за формациите от Елитните групи. Контролите стартират от 1 февруари, водят се преговори с ЦСКА, Славия, Берое, Чавдар, Видима-Раковски и т.н. за различни възрасти. Старшата ще се изправи срещу състави от "Б" и "В" група.

След дълго възстановяване от операция тренировки на пълни обороти поднови юношеският национал Емил Петров (набор 1996).