3,5 милиона лева ще струва лицензът на ЦСКА според президента на клуба Димитър Борисов. Тези пари трябва да бъдат преведени до края на март, в противен случай "червените" могат да загубят правото си да се състезават в професионалния футбол в България.

"Имаме задължения, които покриваме регулярно. Над 2 милиона лева трябва да изплатим до края на март във връзка с лиценза, а освен това предстои да платим и 1,5 милиона на спортното министерство. Водим дела и с мениджърката Паунич", заяви Борисов.

Босът коментира и предстоящото в края на месеца дерби срещу Левски, заявявайки че това едва ли може да се нарече мачът на сезона за "червените".

"Дербито с Левски не ни е основното до края на сезона. Едва ли това ще е най-тежкият ни мач. Ние трябва да изиграем няколко такива. Предстоят ни двубои с Литекс, Локо (Сф) и Славия. Ако Черно море се бори за първата четворка, двубоят срещу тях също няма да е лек. Ако продължим за купата и срещнем варненци, ще ни бъде още по-трудно”, завърши босът на “червените”./БЛИЦ