Анонсираният от треньора на Локо (Сф) Димитър Васев трансфер на познат у нас офанзивен футбо­лист бе разкрит от спортния директор Георги Марков. Той обяви след контролата с "Левски" в Правец онзи ден, че очаква в тима Антонио Ливра­менто. Португалецът игра за Берое преди два сезона и направи добро впечатление с изявите си, а след то­ва за малко бе и в Славия, пише в. „Меридиан мач”. 32-годишният офанзивен халф е гласен за преминалия в ЦСКА Маркиньос. Той пристигна в Со­фия снощи за финал­ни преговори.

„Червено-черните" постигнали договорка и с още двама чужденци. Те дори изгле­даха спаринга с "Левс­ки" в Правец, в който Локо успя да стигне до равенство 1:1. Ста­ва въпрос са Ламджед Шехуди и Йоан Ласиман. Първият е туни­зиец и играе като на­падател, а Ласиман има френски паспорт и играе като атаку­ващ халф. Той е на 24-години и има ма­чове за младежките национални отбори на Франция, а за послед­но е играл за Лейтън Ориент в Англия. Снажният Шехуди е на 28 години и идва от Есперанс Тунис.

„Ще минат меди­цински прегледи и ако всичко е нормално, те ще са на разположе­ние на Димитър Ва­сев още за следващата контрола. Само да подпишем договори­те и се надявам и с тяхна помощ да нап­равим по-добър от­бор", каза още спорт­ният директор на Ло­ко.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка