Ливърпул ще приеме Лудогорец в юношеската Шампионска лига на стадион „Лангтрий Парк“ в Сейнт Хелънс. Това стана ясно от официалния сайт на „червените“, които обяви програмата на юношеския тим в турнира.
 
„Лангтрий Парк“ е с капацитет от 18 000 места и се използва за ръгби мачове. На него домакинските си мачове играе местният Сейнт Хелънс Ръгби Клуб. Съоръжението е открито през 2011 г., а построяването му е струвало 25 милиона паунда.
 
Началният час на срещата между юношите на Ливърпул и Лудогорец е от 16:00 часа българско време на 16 септември. Същата вечер е и двубоят между представителните отбори на двата клуба от Група „Н“ на Шампионската лига на „Анфилд“.
 
Както е известно, талантите на Лудогорец ще играят домакинските си мачове от юношеската Шампионска лига на стадион „Георги Аспарухов“. Вече е ясно, че срещата с юношите на Ливърпул в София ще започне в 16:00 часа българско време. Това е началният час на всички мачове на юношите на разградския клуб в турнира. Единственото изключение е гостуването на Реал (Мадрид) на 9 декември, което ще започне от 17:00 часа.