С 19 играчи започна подготовката си за новия сезон в “А” група Локо (Мездра). На първата тренировка присъстваха и седем нови попълнения, които ще изкарат пробен период. Това са вратарят на Видима-Раковски Христо Иванов, нападателят на Свиленград Цветомир Матев, младокът от ЦСКА Георги Илиев, който бе привлечен от Литекс, Димитър Петков и Боян Гайтанов също от ЦСКА, Илиан Асенов (Локо Сф) и Иван Крумов, който идва от аматьорския Скала.

От първата тренировка на отбора отсъстваше треньорът Георги Тодоров, чиито договор с тима изтича. Въпреки това засега Тодоров остава в отбора и ще преговаря с ръководството за нов контракт.

В отбора остават опитните футболисти от миналия сезон, а за нови договори ще преговарят Саша Симонович и Зоран Цветкович, както и вратарят Юлиан Левашки.

От играчите с изтичащи договори Локомотив напускат защитникът Тихомир Трифонов и нападателят Красимир Георгиев. От отбора си тръгва и младежкият национал Филип Филипов, който отива в Сливен.
В края на пролетния полусезон бяха освободени и четиримата португалци - Фаусто Лоренцо, Нуно Фонсека, Уго Симоеш и Тозе Мареко, както и полският защитник Дамян Рачка.

От първата тренировка за сезона отсъстваха защитникът Зоран Цветкович и нападателят Абудрамае Бамба, които се очаква да се присъединят по-късно към тима./БЛИЦ

Още за подготовката на Локо (Мездра) тук