Локо (Мездра) попиля от бой Ботев (Враца) в контрола. Елитният ни тим спечели със 7:0 и по този начин записа шеста победа в приятелските срещи. Домакините забиха два гола в първите 1 минути. Наниза ги преотстъпеният от “Герена” Исмаил Иса, вторият от които бе от дузпа.. В 30-а минута Десислав Русев бе повален в наказателното поле и реферът Валери Петровски отсъди втора дузпа, реализирана от Борислав Балджийски.

През втората част Локомотив отново започна с гол, отбелязан от друг играч, собственост на Левски - Боян Табаков. В 64-а минута Страти Илиев подаде към Табаков, който пусна към Любомир Тодоров и той покачи на 5:0. Само минута по-късно Тодоров върна жеста, като изведе Табаков, който покрай вратаря на Ботев вкара за 6:0.
Емануил Борисов от Ботев Враца пропусна да отбележи почетен гол, пропилявайки дузпа. В края на двубоя преотстъпеният от Славия Мартин Кавдански оформи с глава крайното 7:0. Това бе първи гол на защитника с екипа на Локо (Мз). Следващата проверка на тима от Мездра е в събота на "Герена" срещу Левски.