Зимната селекция във втородивизионния Локомотив (Мездра) продължава. След като бяха привлечени 19-годишният вратар Николай Кръстев (преотстъпен от „Левски“), опитният централен защитник Георги Георгиев и нападателят Валдемар Стоянов, обличали през есента екипа на „Ботев“ (Враца), мездренчани си осигуриха услугите на още 2 нови попълнения, информира „Конкурент“.

Това са 20-годишният офанзивен халф Денис Цолев, играл преди време в Лудогорец и халф-бекът Йордан Гошев от школата на Пирин (Благоевград). На проби продължават да са тримата футболисти с френски паспорти, които започнаха подготовка с Локомотив. Последната дума дали някой от тях ще остане ще е на новият спортно-технически директор на клуба Георги Бачев. Именно той води заниманията на „железничарите“.

Борещият се за оцеляване в „Б“ група тим преговаря за привличането на още 3 попълнения - нападател, вътрешен халф и опорен полузащитник. Очаква се разговорите да бъдат финализирани в близките дни. Водят се преговори и с млад, амбициозен треньор.

На 3 февруари от 13:30 ч. Локомотив (Мездра) ще има проверка в „Царско село” с Миньор (Перник). Следващата контрола е на 6 февруари от 14:00 ч. у дома срещу Кариана (Ерден).

От 9 до 16 февруари локомотивци ще бъдат на подготвителен лагер в Благоевград или Сандански, където ще имат още две проверки - със Септември (Симитли) и с Банско или Вихрен. Последната контрола на отбора преди подновяването на първенството във втория ешелон е на 17 февруари, най-вероятно със Спартак (Плевен).


  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg