Старши треньорът на Локо (Пд) Аян Садъков направи няколко принудителни промени в състава си заради контузии на футболисти по време на тренировка. От групата за двубоя срещу Черно море отпаднаха Павле Делибашич, Даксон да Силва и Георги Данов, който са получили травми на тренировката вчера.

Извън състава остана и Фелисиен Сингбо. Централният бранител се появи на "Лаута" едва в края на днешната тренировка, след като бе във Франция, за да прибере съпругата и детето си. Мястото на отсъстващите бе заето от Стайко Стойчев, Иван Караманов, Петър Лазаров и Герасим Заков.

“Смърфовете” потеглят за Варна утре в 9,00 часа, а за следобед е предвидена една тренировка в Албена. Мачът срещу Черно море е в понеделник от 16,00 часа и ще бъде предаван пряко по Ринг ТВ./БЛИЦ

Групата на Локо (Пд): Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Людмил Николов, Мартин Сечков, Ангел Йошев, Петър Кюмюрджиев, Любомир Чернев, Иван Караманов, Дани Кики, Стайко Стойчев, Веселин Марчев, Том, Милан Милутинович, Анатоли Тодоров, Петър Лазаров, Искрен Писаров, Димитър Илиев, Герасим Заков.