Футболистите на Локомотив (Пловдив) Флориан Лучини и Джереми Родригес отпадат от сметките на треньора Емил Велев за гостуването на Чавдар (Етрополе). Мачът от 1/16-финалите за Купата на България е в сряда от 13:30 часа.

Вратарят, който пропусна и равенството в Перник (0:0), заради проблем в коляното, със сигурност няма да може да играе до края на есенния полусезон. Има голяма вероятност да се наложи операция на контузеното място в крака на Лучини.

Родригес пък получи травма на загрявката преди двубоя с Миньор като според лекарите става въпрос за разтежение на бедрото. Защитникът има шансове да се възстанови за двубоя с Литекс в края на седмицата.

Велев не даде почивка на футболистите си заради малкото време до двубоя в Етрополе. Днес наставникът проведе първо за седмицата занимание като титулярите от вчерашния мач с Миньор проведоха възстановяване. Утре Кокала ще определи групата за гостуването на втородивизионния тим, след което отборът заминава за Правец, където ще бъде на режим преди срещата.

Сърбинът Ненад Лукич и днес не се яви на "Лаута", въпреки че неговият мениджър Бранко Милованович бе казал, че в понеделник ще има яснота за бъдещето на младока. БЛИЦ вече ви информира, че сръбският талант е заведен на проби в чужбина от бившия спортен директор на Локо (Пд). Административният директор на "смърфовете" Атанас Узунов отново потвърди, че Лукич не е на проби в румънския Оцелул (Галац), а се пробва да си уреди трансфер в някоя от долните френски дивизии.