Бразилското ново попълнение на Локомотив (Пловдив) Тиаго ще бъде включен в състава на "смърфовете" за съботното гостуване на Спортист в Своге, съобщи треньорът Иван Маринов на днешната си пресконференция.

Това обаче ще стане, само ако жълтата карта на халфа пристигне навреме от Италия и той бъде картотекиран.

"Днес трябва да пристигнат жълтите карти на Тиаго и Рафаел. Тиаго е в добра кондиционна форма и остави добри впечатления по време на контролата с Брестник. Той е играч с перфектна техника и най-вероятно ще попадне в стартовия състав", заяви Маринов.

Специалистът уточни, че на другия бразилец – Рафаел, му трябва още малко време да навакса с подготовката. Третото ново попълнение - Георги Божилов, със сигурност ще пътува с отбора за Своге, тъй като вече е напълно възстановен от травмата, която му попречи да играе в контролата срещу Брестник.

"В двубоя срещу Спортист излизаме за победа. Нагласата ни за всеки мач трябва да е да даваме всичко от себе си. По време на паузата имахме повече време за индивидуална подготовка, най-вече в тактически аспект. Смятам, че отборът е в добро игрово състояние и се надявам да го покажем срещу Спортист", каза още Маринов.

Тази вечер в Пловдив се очаква да се прибере Фелисиен Сингбо, който още не се е свързал с никой от спортно-техническия щаб на Локо (Пд) и заради това информациите за него са противоречиви. Сигурно е само, че Сингбо е играл до 28-ата минута на световната квалификация на Бенин срещу Мали (1:1), когато е бил сменен. Преди това централният защитник е получил жълт картон още в 12-ата минута. /БЛИЦ