Футболисти на Локо (Пд) може утре да играят за Брестник в контролата на "Лаута", съобщиха от треньорския щаб на "смърфовете". Иван Маринов-Масларя е помолил своя съименник и колега в щаба на "черно-белите" за играчи, които да попълнят резервната скамейка на брестничани. От Локо (Пд) са дали положителен отговор и смятат да откомандироват за едно полувреме няколко свои юноши, пише news4000.eu.

Лазаретът на Локо (Пд) също не е празен, както на Брестник. Нападелят Георги Данов е разтегнал бедрен мускул, а десният бек Георги Мечеджиев навехнал коляно на последната тренировка. До 10 септември ще отсъстват бенинският национал Фелисиен Сингбо и острието от младежкия ни отбор Дани Кики.

От Локо (Пд) изразиха задоволство от отличното здравослно състояние на новото попълнение Георги Божилов. Преотстъпеният от Черноморец нападател претърпя през лятото операция, но вече се намирал в перфектна кондиция. След проверката с Брестник ще стане ясна съдбата на бразилците Тиаго и Рафаел. Възпитанците на Кампо де Гранде (Рио де Жанейро) впечатлявали в тренировките, но не са гледани в мач./БЛИЦ