Защитникът на Локомотив (Пловдив) Ангел Йошев почти сигурно ще бъде освободен след края на есенния полусезон. Бранителят, който не е записал официален мач през това първенство е изпратен да тренира с юношите на "смърфовете", където отдавна е и Николай Чипев.

Договорът на Йошев изтича през лятото на 2011 година, като по информация на "Гонг" ръководството на Локо (Пд) ще предложи на юношата на ЦСКА контрактът да бъде прекратен по взаимно съгласие още през зимната пауза.

Левият защитник се контузи тежко по време на лятната подготовка, но след като се възстанови не попада в сметките на треньорите.

Спортно-техническият щаб на "смърфовете" вече набелязва играчите, с които ще се раздели на полусезона. Освен Йошев и другият продукт на школата на ЦСКА - Николай Чипев, в списъка са още юношите на "черно-белите" Георги Петров-Геша и Ивайло Герджиков.

Локо (Пд) продължава подготовката си за съботното домакинство на Академик (София). Единственият футболист, който не тренира пълноценно е Емил Аргиров, тъй като е с вирусно заболяване. След изненадващата победа с 2:1 над Левски, в лагера на "черно-белите" са амбицирани да завършат полусезона с пълен актив от точки в оставащите до края срещи. /БЛИЦ