Локомотив (Пловдив) прави опити да привлече двама футболисти от Черноморец. Черно-белите ще пробват да отмъкнат халфа Ванчо Траянов и защитника Любомир Гуцев. Двамата са в списъка на новия треньор на „черно-белите” Неделчо Матушев, пише „Тема Спорт”.

Наставникът държи на всяка цена да подсили халфовата линия на отбора. Локо бе напуснат от Аласан Н’Диайе, Валери Георгиев и Хамед Намуши. В момента има остър недостиг на играчи в центъра на терена. Та може да се подвизава Богомил Дяков, който по принцип е бек, как­то и Георги Вълчев и Благой Наков.

Много близо до подпис със смърфовете е македонецът Траянов. Той вече е носил еки­па на Локо Пд. Бе на „Лаута" от 2002 до 2004 година, като бе част от състава, завоювал шампионската титла (засега единствена в историята на отбора). През миналия сезон Ванчо изигра 25 двубоя за Чер­номорец в А група, но не успя да спаси тима от изпадане.

Любомир Гуцев пък бе част от Пирин Гоце Делчев, но не­говият тим също изпадна. Локо Пд вече взе играч от Черноморец. На „Лаута" привлякоха Венелин Филипов. Той може да бъде ползван ка­то ляв и десен бек.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка