Шансовете Локомотив (Пловдив) да играе на стадиона в парк "Лаута" и през следващия сезон са доста големи. Това обяви новият директор "Маркетинг и реклама" в клуба Станимир Велев-Яшката.

В сряда съоръжението бе посетено от представители на Лицензионната комисия към БФС, които направиха обстоен оглед и дадоха необходимите препоръки. На "Лаута" беше лично председателят на Лицензионната комисия Красин Кръстев, както и Веселин Маркович и Тодор Попов.

"Стигна се до становище, че няма смисъл да монтираме пластмасови седалки на източната трибуна, защото могат лесно да се счупят и да се хвърлят по посока към терена. Това, което трябва да променим, е да вдигнем по-висока ограда и да отцепим изцяло южната трибуна. Останалите основни изисквания на комисията сме ги покрили, така че шансовете да играем тук и през следващия сезон са доста големи", каза Станимир Велев.

Той уточни, че след като се извършат промените, остава да се вземе и специален сертификат от общината и едва след това Лицензионната комисия да се произнесе окончателно. /БЛИЦ