Локомотив (Пловдив) победи с 3:1 Вихрен в контролна среща, играна в Сандански. Втородивизионният отбор водеше с 1:0 на почивката, но не успя да удържи натиска на гостите след паузата и логично загуби.

В 31-ата минута Боян Дойкич се разписа за "смърфовете" след центриране на Дани Кики, но попадението не бе зачетено заради засада.

Десет минути по-късно след изпълнение на фаул, топката бе центрирана в наказателното поле на гостите, където Цветелин Радев я засече с глава и я прати в мрежата зад Стоян Ставрев - 1:0.

"Смърфовете" започнаха вихрено второто полувреме. В 48-ата Патрик Огунсото изравни с глава, след като засече центриране. Топката първо се отби в страничната греда, след което влетя в мрежата на Вихрен - 1:1. В 51-ата Христо Златински получи подаване от Хуан Мануел Бариентос и с мощен шут от 30-ина метра вкара в горния десен ъгъл, давайки преднина на тима си - 1:2.

Крайното 3:1 за Локо (Пд) оформи Драги Коцев в 69-ата минута. Македонският нападател вкара с удар по земята, след като бе изведен в добра позиция от Златински. /БЛИЦ