Локо (Пд) загуби с 0:1 контролата с Олимпиакос Волос, която се игра късно снощи на гръцка земя. Домакините стигнаха до успеха, въпреки че са едва в началото на подготовката си.

Треньорският щаб начело с Христо Бонев заложи на основните си футболисти, плюс дошлите на проби Самир Бенджелюн, Басил де Карвальо и Джерами Родригез. Единствено първият успя да покаже нещо смислено на терена.

През първото полувреме имаше повече футбол, но и тогава гостите от България показаха повече зъби. Висенте Монже пропусна от фаул 19-ата минута, а малко по-късно Дани Кики изтърва от чиста позиция, с което вратарят Елдин Якупович стана герой. До почивката Юнес Бенджелюн не успя да се разпише след центриране от корнер.

Второто полувреме започна вихрено за домакините от Олимпиакос Волос, които откриха още в четвъртата минута, но и продължиха да тормозят вратаря Флориан Лучини. В 49-ата минута той бе безсилен, въпреки че първо отрази удара на Костас Капетанос, но в продължението същият довкара за 1:0.

Последва нов негов пропуск, а в 54-ата минута Габор Ерош успя да се пребори, но завърши атаката със слаб удар в тялото на противниковия страж./БЛИЦ