Бившите футболисти на ЦСКА Кирил Котев и Йордан Тодоров ще са изненадата на Локо (Пд) в утрешния мач. Ръководството на пловдивския клуб уреди двамата играчи в последния момент и те ще излязат срещу “червените”. Двамата са амбицирани да се докажат пред Йоан Андоне, който ги освободи. Сред козовете на треньорът на Локо Наджи Швенсой са още Здравко Лазаров и Георги Чиликов, които също не бяха оценени на "Армията". 

Другата изненада от страна на "смърфовете" ще бъде страхотната агитка. Очаква се около 2000 фена да подкрепят тима в София, като повечето от тях ще тръгнат организирано от Пловдив.  

Локо картотекира още Гара Дембеле и Костадин Гаджалов, чиито жълти карти забавиха уреждането им. Халфовете Красен Трифонов и Милан Милутинович отпаднаха от състава за утрешното гостуване в София. Трифонов е с контузия в глезена, а Милутинович не попадна в групата. Дани Кики изтърпява наказание още от градското дерби с Ботев./БЛИЦ

Групата на Локо (Пд): Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Бенжелюн Юнес, Валентин Георгиев, Костадин Гаджалов, Ангел Йошев, Кирил Котев, Даксон да Силва, Евертон Джилио - Том, Боян Илиев, Габор Ерош, Йордан Тодоров, Николай Чипев, Здравко Лазаров, Георги Чиликов и Гара Дембеле.