Локомотив (Пловдив) е направил оферта на разтрогналия със Славия нападател Александър Младенов. Синът на Стойчо Младенов е свободен агент и е провел предварителен разговор с Коко Динев. Преди часове босът на "смърфовете" се разбра с ненужните в ЦСКА Йордан Тодоров и Кирил Котев, които се очаква още днес да дебютират за новия си отбор в контролата с Брестник.

До няколко дни ще стане ясно къде ще продължи кариерата си юношата на ЦСКА Александър Младенов, който мина и през Херта. Интерес към него проявяват и бившият му руски тим Том (Томск), както и сръбският Войводина (Нови Сад), информира "Меридиан Мач".

Треньорът на Локо (Пд) Наджи Шенсой е вдигнал мерника на бразилците Даксон и Том. От "Лаута" подозират, че спецът се скатава в Истанбул заради рожден ден, който празнува утре. Откакто наставникът на "черно-белите" пое тима, той постоянно измисля причини, за да отскочи до южната ни съседка. Косоварят се оправдавал с ангажименти по издаването на работната му виза, но в същото време за закъснение на играчи налага глоби. /БЛИЦ