Близо 8000 фенове на Локомотив (Пловдив) вече са си осигурили билети за финала за Купата на България срещу Лудогорец. 10 рейса и 10 влакови композиции ще пътуват до Бургас. Шефът на привържениците Костадин Славов разкри, че от БДЖ са отпуснали допълнителна квота за това запалянковците да подкрепят любимците си срещу Лудогорец.

“Благодарим на ръководството на БДЖ затова, че отпусна допълнителни вагони, които очаквам да запълним още днес“, каза Славов. Той загатна, че пловдивската агитка ще изнесе уникално шоу по трибуните, за което вина имат както дейните фенове в Пловдив, така и живеещите извън границата запалянковци. Това са хора от 3 континента, които няма да имат възможност да присъстват, но за сметка на това помагат в начинанията с дарения, обявиха от Лаута.

“Нека всички записали се за екскурзията да са на централната гара в Пловдив навреме, тъй като точно в 12:40 часа влаковата композиция потегля за Бургас. След пристигането си там е направена нужната организация, всички да се придвижат до стадиона чрез организирано шествие, преминаващо покрай Морската градина и Летния театър. Именно там очакваме да се съберат по-голямата част от феновете, пътуващи самостоятелно, с което да се слеят към шествието и да продължат към стадиона. Надявам все всички да заемат местата си поне час преди срещата, за да подкрепим момчетата още повреме на загрявката им. За пътуващите с коли ще бъде отцепен булевард „Демокрация“, който според полицията в Бургас може да побере около 2000 автомобила“, уточни още председателят на фенклуба на Локо (Пд).