От Клуба на привържениците на Локомотив (Пловдив) съобщиха, че вече са събрани първите 10 000 лева от кампанията за набиране на средства за изграждане на новата трибуна "Бесика" на "Лаута".

Целият текст, публикуван в специално създадения за кампанията сайт lautabessica.com:

Изминаха 4 месеца след стартирането на публичната кампания за събиране на доброволни средства за изграждането на нова трибуна „Бесика“ на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Както повечето от вас знаят, на „Черно-бялата Коледа“ през декември 2011 година бе показан за първи път уникалният проект на арх. Никола Балджиев, Международна фондация за българско наследство проф. Петър Детев и Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив.

Целият проект бе събран на едно място в интернет пространството на адрес:

www.lautabessica.com

Специално за целта беше открита сметка в ПроКредит Банк Пловдив:

IBAN BG23PRCB92301039838913

В нея черно-бели привърженици от всички посоки на света изпратиха парични средства в подкрепа на проекта за нова трибуна на феновете.

Разбира се, най-актрактивна бе възможността за подпомагане на кампанията чрез закупуване на специално изработени за целта фен артикули и печатни материали.

И така, събраната до момента сума е:

9511 лева

От днес, 23.03.2012 година, във фен магазина може да закупите и специалния постер „Похода за Бесика“ на цена от 4 лева. С това поставяме и началото на пролетната част от кампанията „За Бесика“. В близките дни очаквайте информация за новите инициативи на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив.

Тук е мястото да изкажем огромната си Благодарност за помощта на президента на Локомотив (Пд) – г-н Константин Динев, Ангел Попов – собственик на фирма „Рефан“, г-н Георги Янакиев, г-н К. Димитров, г-н Станимир Михайлов и г-н Божидар Любомиров, както и на всички, дали своята лепта за съкровената мечта на хилядите фенове на Локомотив (Пд) да имат своя нова трибуна.

САМО ЛОКО !!!

23.03.2012 г.

КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ