С група от 22-ма футболисти занима Локомотив (Пловдив) за втория си подготвителен лагер в Банско. Възпитаниците на Аян Садъков ще бъдат в планинския курорт до 31 юли.

По време на лагера са предвидени и две контроли. Утре от 18:45 часа "смърфовете" ще срещнат Вихрен, а за събота е предвидена проверка със Септември (Симитли).

От групата за подготовката в Банско отпадна словенецът Деян Комленович. Той остава в Пловдив, където с мениджъра си ще преговаря за подписване на договор с клуба. Ако двете страни стигнат до споразумение, полузащитникът веднага ще се присъедини към тима в Банско. Бразилецът Даксон е включен в групата, макар че се очаква да се прибере в България днес или утре.

В същото време управата на "смърфовете" стартира преговори с градския съперник Спартак за привличането на халфа Красен Трифонов.

Група на Локомотив (Пловдив) за лагера в Банско:

Вратари: Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Николай Митев

Защитници: Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Мартин Сечков, Фелисиен Сингбо, Людмил Николов, Ангел Йошев, Георги Бъчваров

Халфове и нападатели: Петър Лазаров, Любомир Чернев, Дани Кики, Христиан Попов, Веселин Марчев, Милан Милутинович, Евертон Джилио-Том, Даксон да Силва, Динко Дерменджиев, Емил Стоев, Стайко Стойчев, Георги Данов и Димитър Илиев.