С атакуващ състав излиза Локомотив (Пловдив) срещу Берое днес с амбицията за победа след лошия старт на сезона.

Старши треньорът на черно-белите Христо Колев ще разчита в нападение на звездата Мартин Камбуров и на младока Бирсент Карагарен.

Те ще бъдат подпомагани от Дани Кики, Йоан Ласиман и Димо Бакалов. Ще се разчита много и на Георги Вълчев. Няма изненади в защитата на локомотивци, като в центъра ще са Кирил Котев и Александър Тунчев, а на бековете ще действат Крумов и Стоянов. Наставникът на Локо Христо Колев ще изисква от своите играчи спокойствие и изпълнение на тактическите задачи, за да могат да победят силния съперник.

В същото време стана ясно, че бившият футболист на "Левски" Стефан Велев се очаква да дойде на "Лаута" през другата седмица. Той е свободен агент, след като сините не му предложиха нов договор след края на миналия шампионат. Велев се опитваше да си намери отбор в чужбина, но засега без успех. Той бе желан и от заралии и Монтана.

Опция за подсилване на Локомотив "Пловдив" в средата на терена е и Янко Сандански. Той води подготовка с Пирин (Бл), но напусна заради предложение от Казахстан, което обаче не го удовлетвори. Така Сандански може да се върне на "Лаута", където игра през миналия сезон.

Вчера Локомотив (Пловдив) отпразнува своя 89-и рожден ден, а мачът срещу Берое днес стартира в 21:00 часа и ще бъде излъчван от Диема Спорт.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016