Локомотив (Пловдив) може да изпусне без пари централния защитник Мартин Паскалев. 21-годишният бранител на „черно-белите“, който се утвърди в титулярния състав, е с изтичащ договор в края на май. Той разкри, че вече води преговори с ръководството на смърфовете, но все още няма постигнато споразумение. Оферта към него има и от клуб от чужбина. Ако не преподпише до 31 декември, от 1 януари Паскалев ще е свободен да преговаря с всеки клуб и да договаря предварителни споразумения.

„Щастлив съм, че съм част от Локомотив (Пловдив). Работя доста, за да се усъвършенствам. Натрупах доста опит и се чувствам сигурен на терена. Утвърдих се като основен футболист на „Лаута“. Преследвам развитието си. Водя преговори за нов договор с „черно-белите“, тъй като моят изтича май 2024-та. В очакване съм за оферти. Не се главозамайвам. Мисля сам да преценя бъдещето си. Локомотив ми даде криле, но и аз имам мечти“ откровен е Паскалев пред „BgDerby“.

Мартин Паскалев взе участие в общо 17 мача на Локомотив (Пловдив) през есенния дял – 15 за първенство и два за Купата на България, но в тях не се отличи с голове или асистенции.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024