Ръководството на Локомотив (Пловдив) предложи още двама национали на Лотар Матеус. Както е известно, германецът обяви списъка за квалификацията с Швейцария на 26 март, в който попадна Здравко Лазаров. От “Лаута” обаче явно не са доволни от единствената повиквателна. Треньорът на “смърфовете” Неделчо Матушев заяви, че място в “А” тима ни имат Христо Златински и Мартин Кавдански.

“Отдавна се говореше от различни кръгове, близки до националния отбор, че Лазаров отново ще играе за тима. Ние обаче очаквахме Матеус да извика халфа Христо Златински и бранителя Мартин Кавдански. И двамата показват постоянно добра игра и нямаше да е изненада, ако също бяха извикани от Матеус", заяви Неделчо Матушев на днешната си пресконференция.

Локомотив (Пловдив) посреща Сливен в 18-ия кръг на “А” група в събота от 15:00 часа. “Няма да ни е лесно, в Сливен са млади момчета, мотивацията е много по-голяма при тях, борят се за оцеляване в групата. Подценяване от наша страна може да ни коства много в този двубой. Нямаме проблеми с контузени футболисти, единствено Джереми Родригес изпитва болки от мача с Черно море и не тренира два дни”, завърши наставникът на Локо (Пловдив)./БЛИЦ