Юношата на "Левски" Антонио Павлов, който премина и през Славия, е чакан да се завърне в близките дни от Израел, за да се присъедини към лагера на Локомотив (София). Това информира треньорът на "железничарите" Тони Велков пред "Гонг". Снажният Павлов може да играе централен нападател или офанзивен халф.

Освен него, Локо (Сф) ще очаква в Сандански и Пламен Крумов, за когото БЛИЦ първи ви информира, че се завръща в родния си клуб. Той обаче все още не е изчистил взаимоотношенията си с досешания си тим Черноморец (Бургас).

Утре "железничарите" пътуват за Сандански, а Велков ще вземе четирима млади футболисти от широкия кастинг, който организира в началните дни от подготовката. Въпросните момчета са направили най-добро впечатление на треньора и пробите им ще продължат в следващите дни, като се очаква те да вземат участие и в контролни мачове.

Прави впечатление, че един от четиримата е с българо-руско потекло и освен това идва от втория отбор на австрийския Рапид (Виена). Става дума за нисичкия, но бърз централен нападател - Сергей Станчев.

Останалите трима, харесани от Велков, са опорните халфове Николай Минков (играл за последно в Калиакра) и Светльо Петров (Сливен), а също и десният външен халф от Банско Павел Петков. Последният също като Антонио Павлов е юноша на "Левски".

За южния град утре тръгват и още нови играчи - Даниел Пеев, Стойчо Младенов, Юли Петков, Емил Михайлов, Кристиян Величков и четворката от Поморие – Мирослав Коев, Мартин Димитров, Костадин Велков и Андрей Атанасов.

За лагера в Сандански сутринта в неделя ще заминат 25 футболисти. Сред тях няма да бъдат заболелият от остър бронхит Дарко Савич. Завърналият се в "Надежда" Младен Стоев-Маджо, който също има здравословен проблем, ще пропусне първите дни в южния град, както и турчинът Байкал, който все още не се е завърнал в България. Последните двама се очаква да се присъединят към тима в следващите дни.

В същото време стана ясно, че Локо (Сф) се разделя с Атанас Атанасов. Защитникът е обявен за ненужен от Тони Велков и сега ще трябва да си търси нов отбор.