Двама хърватски футболисти бяха бързо-бързо отпратени от Локомотив (София), научи БЛИЦ. Дуото трябваше днес да започне проби в “Надежда”, но нещата се разсъхнаха. Двамата пристигнаха вчера и даже бяха настанени в столичен хотел. Вчера изпълнителният директор Георги Марков анонсира за пробите на хърватите.

“Единият е нападател, а другият - защитник. Дали сме възможност на Стефан Генов сам да набележи и привлече футболистите на тези пет позиции, които иска да попълни”, добави Марков. Вечерта обаче им е казано да си стягат багажа за родината. “Вярно е. Двете момчета дойдоха в София, но бяха отпратени. Смятаме, чена този етап няма да са ни полезни. Те не притежават качества, за да играят в Локомотив”, коментира Михаил Михайлов, който е адвокат на Николай Гигов и се занимава с делата на Локо (Сф).

Само преди седмица бяха отпратени хърватският централен нападател Матиас Зубак и сръбският защитник Стефан Радойчич след само две теринорвки. Тяхната съдба последва и камерунецът Фабиен Ченкуа.

До края на деня в София е чакан чужденец, който ще изкара едноседмични проби. Водят се преговори и с двама българи със сериозни визитки. Техните имена обаче бяха запазени в тайна от шефовете на Локомотив. /МИЛЕН ДИМИТРОВ


ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ