Халфът на Левски Димитър Телкийски е получил оферта от Локо (София). Играчът най-вероятно ще отиде в "Надежда" от лятото, когато изтича и договорът му със "сините", пише вестник "Меридиан мач". Човек от ръководството на "железничарите" се е свързал с Телкийски наскоро, за да му предложи много по-висока заплата от тази, която халфът взима на "Герена".

Смята се, че Телкийски и мениджърът на Левски Георги Иванов са в конфликт, който е избухнал докато двамата са водили преговори за новия контракт на Мечо. Именно поради тази причина играчът е забит на резервната скамейка и се появява на терена само ако Гонзо няма друга алтернатива.

Според източници от "Герена" към днешна дата няма никакъв шанс Телкийски да поднови договора си с Левски, което го доближава максимално до "Надежда". Причината за това е отказът на "синьото" ръководство да вдигне заплатата на Мечо. Халфът имал уговорка с шефовете заплатата му да скочи от януари.

Гонзо обаче обяснил на Телкийски, че парите му ще бъдат увеличени, ако поднови договора си. Това вбесило Мечо, който дойде на "Герена" без "сините" да плащат нито лев за правата му и вероятно ще отиде по същия начин в Локо (Сф) от лятото./БЛИЦ