Ръководството на Локомотив (София) предприе някои нововъведения преди мача от 10-ия кръг на “А” група срещу Лудогорец на 25 септември 2013 г. (сряда) от 17.00 ч. на стадиона в “Надежда”. “Железничарите” уведомиха за следното:

1. Привържениците на Лудогорец ще бъдат настанени в сектор "Г" (сектор за гости на ст. "Локомотив"); за тях ще бъде отворен входа на сектора, като билети на цена 10 лв. (десет лева) ще могат да се купят на касата откъм бул. "Рожен"; гишето и входът ще бъдат отворени в 15.30 ч. в деня на мача.

2. Привържениците на Локомотив ще бъдат настанени в сектор "А" (официална трибуна на ст. "Локомотив"), като за тях ще бъде отворен входът откъм затревеното тренировъчно игрище. Билети ще могат да се купят на двете каси на паркинга срещу Спортна зала "Локомотив" на "А" сектор, като цената им ще е 10 лв. (десет лева); отново входът и касите ще бъдат отворени в 15.30 ч. в деня на мача. Привърженици на Локомотив притежаващи сезонни FAN-карти също ще влизат през този вход.

3. За притежателите на VIP-карти за сезона ще бъде отворен VIP-входа на сектор "А" (официална трибуна) на ст. "Локомотив".

4. Представителите на медиите (журналисти, фотографи и др.) ще влизат на ст. "Локомотив" през входа за привърженици на Локомотив, като допускането им ще става само срещу показване на баджовете сезонни акредитации, издадени от ПФК Локомотив София заедно с личните прескарти, издадени от съответната медия.

В деня на мача медии няма да бъдат акредитирани. След вчерашния почивен ден днес играчите на старши треньора Стефан Генов се събират за първо занимание в 17.00 часа. Утре Генов ще направи тактическа тренировка, поради което достъпът за журналисти и фенове е ограничен. И двете тренировки са с един и същи начален час, в който ще се играе и самата среща.


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ