Локомотив София допусна загуба с 1:3 от Ирони Рамат Ашарон в контролен мач, игран на стадиона в квартал “Надежда”. Головете за победителите отбелязаха Идшак, Оствинд и бившият нападател на Черноморец (Бургас) Адриан Фернандес. За “железничарите” точен бе Мечо Телкийски.

В резервите на Локомотив (София) бе френският нападател Самба Жовенир, който ще изкара пробен период. Той е 22-годишен и е преминал през френския тим Троа. За израелците до 67-ата минута игра бившият защитник на “Левски” Йордан Милиев.

Двубоя започна добре за “железничарите, които откриха резултата още в 14-ата минута. Кристиан Добрев центрира топката на далечната греда, тя бе овладяна от Телкийски, който с левия крак между краката на вратаря реализира.

В 37-ата минута реферът на двубоя Мартин Стойченов изгони за втори жълт картон Ейкейшиази от Рамат Ашарон, но разреши на негово м ясто да се появи друг футболист.

Второто полувреме бе изцяло за гостите, които набързо обърнаха резултата до 3:1 с попадения на Фернандес в 53-ата минута, Оствинд в 56-ата и Идшак, 8 минути по-късно.