Два летни лагера ще има отборът на Локомотив (София), съобщиха от клуба. Тимът се събира за лятна подготовка на 29 юни в 10 часа, а от 1 до 12 юли традиционно ще бъде на подготовка в Банско. Две контроли са предвидени в планинския курорт за този период - на 8 юли Локо (Сф) среща Пирин (Банско), а на 11-и Миньор (Перник).

На 15 юли се търси съперник за контрола в София. От 17 до 29 юли "червено-черните" ще бъдат на подготовка в немското градче Гох. Тогава отборът ще изиграе четири контроли, като на практика до този момент три от тях са сигурни. Съперниците за тях ще бъдат обявени по-късно.

"Драгомир Окука има договор с нас за още една година, така че не са водени преговори с нито един друг специалист", заяви за "Гонг" изпълнителният директор Иво Тонев.

За последния шампионатен мач със Славия ще отсъстват наказаните Георги Марков и Дарко Савич, както и контузеният Ваня Джаферович. Твърде възможно е в групата да попадне за пръв път от дълго време оздравелият от своята травма Иво Иванов. /БЛИЦ