Локомотив (София) най-вероятно ще се премести на стадион "Георги Аспарухов", където ще играе домакинските си мачове. Босовете на "железничарите" продължават да правят постъпки за завръщането на тима на стадиона в „Надежда“, въпреки че този етап това изглежда трудно осъществимо.

Високите наеми, които плаща клубът за домакинските срещи на „Васил Левски“ , вече са накарали ръководството да се спре на друг вариант.

„Правим постъпки да се върнем на стадион „Локомотив“, но ако това не стане, вече сме влезли в контакти с колегите от "Левски" и може да приемем Ботев (Враца) на „Герена“ идната неделя. Така или иначе по програма нашите домакинства са предвидени да се играят на осветление и единствено две срещи, които са по-рано, позволяват провеждането им на нашия стадион“, сподели пред "Гонг" Георги Марков.

Междувременно тази сутрин швейцарският Стад Нионе, с който Локо Сф игра контрола /1:1/, тренира на стадиона в „Надежда“ и на заминаване благодари на своите български домакини за оказаното гостоприемство. /БЛИЦ