Селекцията в Локомотив (София) продължава с пълна пара и в тима от „Надежда" уредиха ново качествено попълнение. Подготовка с тима ще започне направилият силно впечатление с екипа на Миньор африканец с френски паспорт Джиби.

Крилото, чието пълно име и Жеан Батист Якосонго Нджой попадна в центъра на медийното внимание в мача с "Левски" на „Герена". Тогава той налетя да бие Владимир Гаджев и получи червен картон, след което „сините" вкараха победния гол. От щаба на перничани декларираха, че Гаджев е обиждал техния футболист на расистка основа.

Спортният директор на „червено-черните" Георги Марков потвърди трансфера пред „Меридиан мач". Вчера бившият национал се прибра в София след кратка ваканция.

Треньорът Емил Велев също е на почивка и се прибира довечера, за да е на линия за утрешното първо занимание на Локомотив. На него ще присъстват и другите вече уредените попълнения. Сигурни за „Надежда" са Марко Ранджелович, който е бивш капитан на Рад (Белград), Джереми Родригес, Дилян Колев, Тодор Христов и Даниел Гаджев.