Локомотив (София) се прицели в голмайстори на "Б" група. "Железничарите" проявяват сериозен интерес към нападателите Владислав Златинов от Банско и Борислав Иванов от Несебър.

Първият завърши сезона в Западната "Б" група със 17 гола, а вторият в Източната с 20 попадения. Интересното е, че и двамата са с изтичащи договори и все още не са преподписали, което означава, че може да преминат в "Надежда" като свободни агенти, твърди "Тема спорт". Това обаче ще стане факт, ако "червено-черните" продадат топстрелеца си Мартин Камбуров.

Той е спряган за Левски и Цървена звезда, като се очаква босът на Локомотив (София) Николай Гигов да иска за него 350 000 евро. При положение че Камбуров все пак остане при "железничарите", старши треньорът Димитър Васев няма да има нужда от друг стрелец, тъй като ще продължи да разчита на тарана от Свиленград и на Цветан Генков.

Както е известно, вариант за "Герена" е и бранителят Иван Бандаловски, а Христо Златински може да се завърне в Локомотив (Пловдив). "Червено-черните" вече бяха напуснати от защитника Ваня Джаферович, чийто договор изтече. От "Надежда" може да си тръгнат още Дерек Асамоа и Виктор Шпишич. /БЛИЦ