Локомотив (Сф) се класира на финала на републиканското първенство при юношите младша възраст.  "Червено-черните" победиха ЦСКА с 3:1 като гости и след 2:3 в първата среща продължават напред.

Роденият през 1998 г. Александър Григоров откри в 20-ата минута за Локо, а капитанът на "червените" Кристиян Пешов изравни в 29-ата. ЦСКА контролираше събитията на терена преди почивката, но изглежда, че "армейците" бързо се видяха на финала и платиха скъпо.

"Железничарите" пък излязоха през втората част преобразени и матираха противника с голове на Денис Мартинов в 55-ата и на резервата днес Йордан Ризов в 75-ата. ЦСКА успя да направи нещо като финален щурм едва в последните минути, но нито веднъж не застраши сериозно Драгомир Петков, пише viasport.bg.

Триумф за Локо, сълзи за ЦСКА! Двубоят бе проследен от близо 500 зрители, след които футболни величия, начело с Димитър Пенев, легенда и на двата клуба. Присъстваха треньорите на мъжките отбори на двата извадени от "А" група клуба, бивши и настоящи футболисти...

Финалът срещу "Ботев" (Пд) е на 30 юни, градът и стадионът ще бъдат официално обявени вероятно в петък.