Локо (Сф) не успя да запише победа в контролите си от зимната подготовка в Турция. “Железничарите” загубиха последната си проверка с 0:1 от Работнички (Скопие). Така тимът тръгва утре за България с баланс от 3 равенства и 1 поражение.

Локомотив започна добре двубоя, но в 9-ата минута удар на Писаров не намери очертанията на вратата. След двайсетина минути игра македонците овладяха центъра на терена. В 22-ата минута Горанов направи грешка и позволи на Андонов да излезе сам срещу Боян Пейков. Играчът на Работнички бе сгреши за 1:0. До почивката българския тим почти не създаде опасни атаки, а съперникът имаше претенции за дузпа.

След 60-ата минута в играта на “червено-черните” се появи желание. То доведе до хубав удар на каращия проби тринидадец Кларънс. Отново той бе в центъра на събитията малко след това, като даде хубав пас към Караджинов, който би над вратата.

В последните 3 минути Идриси имаше два шанса да се разпише. Първо бе изведен в наказателното поле, но позволи да му бъде отнета топката. Малко след това Романов качи топката на главата му, но той би в ръцете на вратаря.

Локо (Сф): Пейков, Ив. Димитров, Добрев, Лахчев, Върбанов, Манолов, Горанов, Романов, Писаров, Дафчев, Пр. Йорданов (Галев, Гаров, Дяков, Джонсън, Идриси, Караджинов, Кларънс)