Тренировка в добруджанското село Соколово, на 10 километра от Балчик, направиха днес следобед футболистите на Локомотив (София). Единствено получилият удар в глезена във вчерашния злополучен мач с Калиакра за Купата Милен Лахчев не взе участие в заниманието, а Румен Горанов тренира индивидуално.

Игрището в добруджанското село Соколово се оказа с доста добро качество, а местните разказаха пред "Гонг", че играят в "А" окръжна група, но тази година пропуснали участието си заради проблем с документацията. Аматьорското тимче Сокол има в добавка буквата "М", тъй като в близкото село Зърнево имало друг отбор с това име, но с добавка буквата "З", за да ги различават.

"Соколите" от Соколово нямали търпение да се върнат към участие в първенството от следващия сезон, защото им липсвали лютите местни дербита срещу отбора на Чиракман (Селце). Кметът на селото и още няколко негови жители уважиха с присъствието си край игрището "железничарите".

Вчера селекцията на Антон Велков отпадна от Калиакра за Купата след изпълнение на дузпи, а в събота от 14:30 часа двата отбора отново се изправят един срещу друг в мач от 15-ия кръг на "А" група.