Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков заплаши след загубата от Локомотив (Пловдив) с 1:3, че някои от играчите могат да изхвърчат в най-скоро време.

"Във всеки мач правим подаръци и от статични положения ни вкарват голове. Недопустимо е. С някои хора, ако продължават така, ще се разделим. Трябва да се замислят за бъдещето си в Локомотив. Да, те имат договори, но повече компромиси не можем да правим. И децата няма да допускат грешки като нашите", сподели шефът на „червено-черните“ пред "Тема Спорт". Той обаче не пожела да разкрие имена.

Според запознати един от набелязаните за гонене е бившият играч на ЦСКА Румен Трифонов. Ръководните фактори в "Надежда" са вдигнали мерника още на няколко човека. Сред тях са Искрен Писаров, Александър Дюлгеров и Мартин Димитров. Дори Александър Бранеков е разочаровал с изявите си напоследък.

Собственикът на "железничарите" Николай Гигов пък напусна бесен "Лаута" в понеделник вечер. "От какво да е доволен г-н Гигов. Изиграхме поредния си слаб мач. Единственото хубаво нещо е, че сега идва паузата в шампионата и ще можем малко да се вдигнем", добави Марков.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ